Skip links
Explore
Drag

Гаранционни условия

Because we know just how hard it is to get the size.

Гаранционни Условия

Гаранционни условия

Гаранционните условия на всички продукти предлагани от компанията ни са с период 24 месеца от датата на издаване на документа за заплащане.

Възможно е някой от продуктите да имат по-голяма гаранция от 24 месеца, но те изрично ще бъдат упоменати на сайта в съответният продукт и гаранцията ще е в сила от датата на закупуване на продукта.

Нашата компания изпълнява всички законно установени срокове за реакция съгласно продукти в гаранция.

Компаният ни предлага и следгаранционен сервиз. Следгаранционите сервизни дейности винаги са обект на разписани договорени отношения, ясно покриващи обхвата на сервизните-профилактични посещения, броя на годишните задължителни посещения и всички заложени предимства на този вид договори.

Доставка

Организирането на доставката е бърз процес, след потвърждение от наша страна за наличие на продукта, можете да получите избраният от вас продукт в рамкте на няколко дни след това.

Работим с различни куриерски фирми доставящи на територията на цялата страна. Обадете ни се и ще конкретизираме наличност, дата и час на доставка. Взимането е до врата, офис на куриер или по предварително уговорен начин. Очакваме ви.

Не се колебайте, свържете се с нас.

Инсталацията е на една ръка разстояние.

Огледите са безплатни, второ посещение се заплаща 30 лева, а при поръчка тази сума се приспада от основната сума.

Радослав Йосифов