Skip links

Гаранционни условия

Because we know just how hard it is to get the size.

Гаранционни Условия

Гаранционни условия

Гаранционните условия на всички продукти предлагани от компанията ни са с период 24 месеца от датата на издаване на документа за заплащане.

Възможно е някой от продуктите да имат по-голяма гаранция от 24 месеца, но те изрично ще бъдат упоменати на сайта в съответният продукт и гаранцията ще е в сила от датата на закупуване на продукта.

Нашата компания изпълнява всички законно установени срокове за реакция съгласно продукти в гаранция.

Компаният ни предлага и следгаранционен сервиз. Следгаранционите сервизни дейности винаги са обект на разписани договорени отношения, ясно покриващи обхвата на сервизните-профилактични посещения, броя на годишните задължителни посещения и всички заложени предимства на този вид договори.

Доставка

Организирането на доставката е бърз процес, след потвърждение от наша страна за наличие на продукта, можете да получите избраният от вас продукт в рамкте на няколко дни след това.

Работим с различни куриерски фирми доставящи на територията на цялата страна. Обадете ни се и ще конкретизираме наличност, дата и час на доставка. Взимането е до врата, офис на куриер или по предварително уговорен начин. Очакваме ви.

Не се колебайте, свържете се с нас.

Инсталацията е на една ръка разстояние.

Огледите са безплатни, второ посещение се заплаща 30 лева, а при поръчка тази сума се приспада от основната сума.

Радослав Йосифов